Díky Mirku - tento web je naopak nato, aby si do všetkého kecal - vtedy to tu žije, ožíva - keď je ticho, zdochol pes
Tak smelo - komentuj, dávaj postrehy, poznatky, nápady .... od toho to tu je !
Sansui 331 klub czechoslovakia, old Pioneer receivers
super je aj Dolby C - len to je zle, že potom je nahrávky nekompatibilná inde (a doma mám na walkmane len B - takisto aj na stolovom Pionieri NR) - ale skúsim to aj v praxi - na servisákovom - ale tiež má sony - no aj Teac - tusím druhý najvyšší model - 6000 alebo 7000ku
Nahrávka s Dolby C musí být přehrávána také s Dolby C včetně jiných strojů. Jinak jdou výšky do kopru.
Líbí se mi mazací hlava. Bílá plocha na té hlavě je keramika.
Kazetowich, posielal som ti pred časom C150 kazetu, môžeš ho potrápiť, inak asi či má alebo nemá rada chromky Basf, asi všetko bude o kalibračnom rozsahu, ja už viem že nebudiť moc, a vhodne nastaviť bias, ak môžeš tak aj EQ a stále čo to ponúkne, aj keď nie na všetkých kusoch
orhore: ja niekedy neviem čo kto ako myslí keď povie ukričané, počul som to na Sony viac krát od viacerých, či sa jednalo o CD player, Tape, alebo zosík,
skúšal som ORWO chromdioxid dnes a ak to nebudíš na viac ako -2 dB (čo celkom stačí a s dolby úúúplne), pri biase na hrane je to ako zdroj - bol som príjemne prekvapený. Už pri leveli k 0 dB to nebolo ono. Ale na starú ORWO je to prekvpivo dobré.