najrozsiahlejší katalóg s fotkami a prebalmi v Európe - ešte k tomu v slovenčine (!) - zoradené podľa kritérií (typ, výrobca, ročník ...) + rôzne iné média
Takto ich rozhádzať potom podľa kategórie výrobcov (maxell medzi kazety maxell ...) by bolo supiš hm?
Alebo urobiťšpeci kategóriu TESTY KAZIET? A tam ich takto po jednej šupať ... ? Vyňadrite sa https://www.vintagehifi.sk/viewtopic.php?f=25&t=1782
opajcol som ti pokec aj foto a dal to dokopy
Sansui 331 klub czechoslovakia, old Pioneer receivers
Ani ma nehne, len toto som písal 2hodiny, ešte to nejak triediť, eee, proste je to k updatu na webe tak to patrí sem, a pri ostrej nahrávke do všeobecných testov kaziet, keď to chce niekto prelinkovať, tak kľudne môže, ale moje maximum je toto
Pripravuje sa na september 2019.
Trochu sa mi to tu nakopilo, takže pekne zaradom.
Prvá foto je zásielka z CR, druhá foto zásielka z SK, tretia foto balík od Hastermana, Ďakujem, a posledná foto Sony HF-S, pre Romana, už ich dlho zháňa však? takže asi bude záujem.
Okrem toho na prvej foto kazeta Axia BOX2 60 s Astronautom je voľná, navyše, kto má záujem nech sa ozve.
Predpokladám že to ani cez víkend nestihnem hodiť na web, keďže ešte dneska idem do práce, tak ak to nebude v pondelok, tak behom nasledujúceho týždňa.
19.9.2009 som spustil môj web, kde boli na začiatku prázdne CD a DVD médiá, postupne sa dostalo aj na audio kazety a ďalšie formáty. Prešlo presne 10rokov.
Taaakže, dáme si tu menšiu súťaž pre CZ a SK členov na tomto fóre.
Otázka:
Kazety TDK SA používajú magnetické častice zvané:
a: Super Avilyn
b: Black Magnetite
c: Metal
d: nastrúhané železné piliny z kovovýroby
Každý (cz/sk člen) kto napíše pod tento príspevok správnu odpoveď môže získať:
1. Maxell Metal UD 120
2. Denon HD6 100
3. Basf Ferro Maxima I 90
Správne odpovede akceptujem do posledného dňa v tomto mesiaci, teda 30.9.2019 do 23.59.
Behom ďalšieho mesiaca sem zverejním výhercov.
Takže šup na odpovede nech je vás tu viac než tých cien
To je krasa, gratulujem. To uz tak dlho chodim na Tvoj web!? Pamatam si ako som bol prekvapený, ze niekto zo SR ma taky konicek ked som to objavil. Nuz nech sa Ti aj nadalej dari, myslim si ze to ma cenu a veľa ludi podobneho razenia to potesi, ze si mozu pozriet nielen kazety ale aj ine vecicky.
Diky