Bohužiaľ mi moje stroje odchádzajú, preto sa obraciam tu na vás, či máte niekto nazvyš walkman.
Najlepšie nejaký nenáročný plasťáčik z 80.-90. rokov
Moje požiadavky:
značka: SONY
stav: funkčný (môže byť aj na opravu, ale za symbolickú cenu)
na 1 alebo 2 tužkové baterky
Na cene sa samozrejme dohodneme (podľa stavu a tak), keď tak ponúkam na výmenu aj kazety za walkman.
Ďakujem všetkým, kto sa ozvú.
Písať môžete sem do správ, ale aj mail - moniatko.kalabusova@gmail.com
Walkman
Moderátor: AdmineR
Re: Walkman
Co kdyby ten Sony byl Grundig beat boy? 

Tak nabízím GRUNDIG Beatboy 38 v elegantní černé barvě. Kategorií je to jednoduchý plasťáček na dvě tužkovky- ale je úplně novej!! Ještě v původní krabici. Zkoušel jsem ho - všechno funguje na 110%.
Po pravdě řečeno používal jsem ho jen jednu zimu koncem minulého tisíciletí na cesty do práce - takže nemá najeto ani 100 hodin. Za důležitý považuji antibandsalat stopka proti zacuchání pásku. Původní sluchátka se nedochovala, ale přidám třeba skvělá Canyon. Jo a je k tomu síťový zdroj - nepůvodní, ale funkční.
Po pravdě řečeno používal jsem ho jen jednu zimu koncem minulého tisíciletí na cesty do práce - takže nemá najeto ani 100 hodin. Za důležitý považuji antibandsalat stopka proti zacuchání pásku. Původní sluchátka se nedochovala, ale přidám třeba skvělá Canyon. Jo a je k tomu síťový zdroj - nepůvodní, ale funkční.
- moniatko
- vintagehifi.sk inventár
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Októbra 2019, 18:29
ďakujem za doplnenie
sluchátka mi netreba, tie mám = )
a voľbu pásky to má?
sluchátka mi netreba, tie mám = )
a voľbu pásky to má?
Samozřejmě nemá 

- moniatko