Vie niekto poradiť?

sem všetko, čo neviete zaradiť inde

Moderátor: AdmineR

Používateľov profilový obrázok
moniatko
vintagehifi.sk inventár
Príspevky: 1751
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Októbra 2019, 18:29

Re: Vie niekto poradiť?

Príspevok od používateľa moniatko »

Duke Dragon, ďakujem za rady a tipy, vyskúšam pri najbližšej príležitosti... hneď čo si zoženiem nejaké voľné a dostatočne veľké USB =D
Zatiaľ som vyskúšala sken cez HD Tune ako mi radil EZ, nič porúchané sa tam neukázalo... teda nie, že by som tomu moc rozumela, ale Sken po dokončení neukazoval žiadne "damaged" ani nič podobné..
Používateľov profilový obrázok
Duke_Dragon
stará páka
Príspevky: 636
Dátum registrácie: Piatok, 14. Septembra 2018, 19:42
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať používateľa:

Re: Vie niekto poradiť?

Príspevok od používateľa Duke_Dragon »

Ono je to niekedy tazke urcit, staci aby si napriklad windows samovolne stiahol problemovy ovladac a hned je ohen na streche, niekedy je este vyrobca tak dobry a vyda opravny ovladac a win ho nahodi a chyba zmizne sama ale to je pomerne ojedinele. Niekedy su takto ludia pomozu aj sami pomocou roznich programcekov zadarmo co akoze opravuju pocitac, funguju ako antivirus a instaluju nove a "lepsie" ovladace naprikald avast a pod. Specialne ked stiahnu ovladace ktore su len na podobny hw ale nie na identicky, stalo sa mi uz viackrat ze napriklad ovladace zvuku robily takto nahodne modre smrte. Pomohlo len vymazat vsetok bordel software, vsetky ovladace* (ide cez sergeia nastroj DISM++ ale je to celkom mocni nastroj, hlavne ked jedne nevie co roby XD) a bez pripojenia internetu upgrade windows na najnovsiu verziu z predom stiahnuteho ISO.
Napísať odpoveď

Návrat na "Nezaradené"