Hm, no některé ambienty co dělám mi taky občas zní jako ideální kousek pro podkres v nějakém filmu. To jo, tak zrovna u tohoto singlu se ty skladby tak sešly, jestli někdy budu vydávat desky, tak samozřejmě budou na nich i jiné výběry. Nemám jen ambienty, které zní takto temně - ale na druhou stranu já dokážu zrelaxovat i u skladeb, které jsou pro ostatní ideální do hororu (viz třeba skladba "Rozdílnost" v PF21), takže podle sebe v tomhle žánru hodnotit znění jednoduše nemůžu, protože se mi ambient prostě líbí

Ale s tím, abych začal dělat soundtracky vlastně nejsi daleko od pravdy, protože chci s něčím takovým začít, ale abych mohl, tak byla potřeba nějaká dějová linie, proto jsem před časem na ní začal pracovat..ale to ještě dost předbíhám..
Takže ještě jednou děkuji

---
EZ647: Já to ani nevnímal jako kritiku, spíš mě potěšilo, že i když to nebyl tvůj šálej čaje, přesto sis udělal čas a napsal svůj názor

No takové využití by možná taky ušlo.
--
Po dnešních, no vlastně už včerejších, zjištěních, co všechno by obnášelo vydávání hudby, mě to tak rozhodilo a naštvalo, že ani nevím, jestli by mělo vůbec cenu se s tím snažit začít.. A sere mě to o to víc, že jsem se na to těšil.
To píšu jen, kdybych se na tohle téma odmlčel