Duke_Dragon: Pěkný úlovek. Před lety jsem získal taky jeden podobný, ale naležato, a doteď si pamatuju to tlačítko "Turbo". No byly tam Win95 a myslím 325MB disk (no víc jak 400 mega neměl), takže žádné velké špásy se s tím nedaly dělat, ale doteď mě se***..doteď mě strašně štve, že jsem neměl rozum, polevil jsem a šel do sběru. Jediné co mi zůstalo je dnes již historický monitor (snad 640x480, barevný), HDD a zřejmě nefunkční 5.25" disketovka. Mít komplet bych dnes nesmírně docenil.. A to byl fyzicky v pěkném stavu. Holt špatné rozhodnutí, které mě se*e vždy když si na to vzpomenu.
---
AdmineR: Já si v začátcích taky užil s 3.5" disketami, ty větší 5.25" jsem bohužel neměl možnost použít buď skrz vadnou mechaniku nebo diskety. Teď vyjímečně z nostalgie použiju alespoň tu ZIPku, která se díky minimální kapacitě 100MB ani z dálky nepříblíží těm mizerným 1.44MB, které jsou však nejrozšířeněší

.
Mít možnost ale sehnat takovou ZIP750 ve verzi na USB i s disketami..kurňa, to by byla pecka.
Teď mě napadla asi solidní pakárna, která by ale zřejmě určitě nefungovala

. Jak jsou dnes ty autorádia tak supermoderní, že tam už nedají ani CD mechaniku a je tam jenom to blbý USB, tak by byla sranda takhle do toho USB napojit ZIP100, vložit disketu a hrát

. Jenže to by si rádio muselo stáhnout ovladače, což nejde, takže vím, že je to nesmysl, ale musel jsem to napsat, tak se omlouvám za odbočení od tématu.