Detské káblové telefóny
Moderátor: AdmineR
- Kazetowich
- vintagehifi.sk inventár
- Dátum registrácie: Streda, 12. Septembra 2018, 16:18
- Kontaktovať používateľa:
Detské káblové telefóny
Toto sme mali natiahnuté so susedom, čo býval nad nami - mohol sa písať rok 1980 + - a o pc alebo mobiloch sme ani nesnívali - možno akurát seriál Návštevíci dával ľudskej predstavivosti kríííídla ... ale fungovalo to tuším na tie velké baterky - najväčší šúlok - ak sa nepletiem, a tie boli vkuse vybité, takže bol doslova sviatok ak tento systém fungoval a keď mi zazvonil telefón, citil som sa ako Mc Gregor vo filme Strážca mrtvych v tej kukani, kde bolo červené výstražné svetlo napojené v márnici v pivnici - a malo zasvietiť, keď sa zobudel nahodou niektorý mrtvy - omylom umiestnený do márnice ...
- Prílohy
-
- detske telefony.jpg (71.27 KiB) 1029 zobrazení
-
- Nightwatch-Ejjelior-a-hullahazban--64807.jpg (33.21 KiB) 1029 zobrazení
-
- Nightwatch-Ejjelior-a-hullahazban--64799.jpg (49.91 KiB) 1029 zobrazení
Sansui 331 klub czechoslovakia, old Pioneer receivers
- Duke_Dragon
- stará páka
- Dátum registrácie: Piatok, 14. Septembra 2018, 19:42
Re: Detské káblové telefóny
Vedel som ze na tomto fore bude niekde sekcia kam ich dat ale az tak podrobnu som necakal
Aj toto sa u mna objavilo v elektroodpade pred nejakym casom, este som ich netestoval (nechcelo sa mi kupovat baterky)
PS: pamatam si ze spoluziak mal aj vymakanejsiu verziu a ta fungovala cez elektricku siet, ale vraj sa to nedostlao von cez istice.

Aj toto sa u mna objavilo v elektroodpade pred nejakym casom, este som ich netestoval (nechcelo sa mi kupovat baterky)

PS: pamatam si ze spoluziak mal aj vymakanejsiu verziu a ta fungovala cez elektricku siet, ale vraj sa to nedostlao von cez istice.
- Kazetowich
- vintagehifi.sk inventár
- Dátum registrácie: Streda, 12. Septembra 2018, 16:18
Re: Detské káblové telefóny
Cez elektricku siet

Sansui 331 klub czechoslovakia, old Pioneer receivers