AdmineR: Ahoj, promiň, že tento dotaz píšu sem, ale ty tu zakládáš tolik vláken, že netuším jestli je nějaké výchozí, tedy hlavní pro tento druh tématu.
Jak jsem viděl to produktové foto, kde je (jako že) přehrávaná nějaká skladba s názvem výrobce a jak ty zřejmě nakupuješ spousty těchto přehrávačů, narazil jsi někdy v nich ještě na ty původní produktové, nebo lépe řečeno, demonstrační skladby?
To totiž bývaly záležitosti, které měly při koupi nového přehrávače (ale třeba i mobilu) sloužit jako ukázka toho, jak zní (byť v mnohdy asi značně nedostačující kvalitě, takže někoho zvyklého na kvalitu by to spíš odradilo

), ale často byly mezi prvními soubory, které se smazaly, aby se uvolnilo místo pro nové.
Já tedy za život koupil snad jen jeden jediný přehrávač a v něm myslím žádná demo skladba nebyla, tak nevím jestli je to pravidlem, ale raději se ptám. Tuhle věc ale třeba znám u mobilů Sony Ericsson, kde se mi nějaké ty ukázkové skladby zachovaly, no a protože jsem sběratel mnoha věcí, tak by mě zajímaly i takové artikly

.
Předem tedy děkuji za zprávu.