Na začiatok je potrebné Vytvoriť účet / zaregistrovať sa - inak nie je možné prispievať na toto fórum. Pokiaľ nemáte skúsenosti alebo neviete ako prispievať na fórum, či učíte sa a nie ste si istí ako na to, tu je priestor na skúšanie. V prípade, že pokusy zlyhajú, kontaktujte admina - dole na stránke je odkaz Napísať administrátorovi. Kontantovať ho môžu aj neregistrovaní.
For other countries - here is SLOVAK language (for translator) - здесь словацкий язык (для транслатора)
Tak nám ubehol rok, a zase treba uhradiť nejaké poplatky za chod tohto milého fóra.
Ak by niekto oferoval pár euro, tak to tentokrát výrazne pomôže - nerád by som sa zmieňoval prečo práve tentokrát .
Takže ak by ste sa rozhodli kúsok pomôcť - napíšte mi správu a pošlem číselko.
Pekný deň všetkým vám, čo sem chodíte
Ahoj, až jsem se zarazil, jestli je to vážně už rok . Tak jsem hledal předešlé vlákno a to jsi založil v září, takže sice to letí, ale je to zatím 3/4 roku..promiň, to su holt já detailista .
Tak tento měsíc jsem s tím nepočítal, takže to mám zase na pytel, ale ten další bych snad už mohl, takže se klidně připojím i letos, ale jak říkám, nejdříve až ten příští měsíc. Klidně mi to ale už můžeš poslat do e-mailu buď teď nebo prvního další měsíc, jak se ti bude chtít .
minulý rok to bolo tesne pred funusom tak teraz som sa ozval radšej skôr.
A ďakujem Fox - viem o tvojej situácii a o to viac si to treba ceniť.
Samozrejme všetkým vďaka v tejto dobe za podporu a pomoc. Ste skvelí.