teraz neviem či som to tu písal alebo nie
ale moja rituálna mechanika, ako je otvorená a zosilňovač moc nabudený, tak je veľmi citlivá na akékoľvek ruchy, viac než napríklad walkman, s tou som tu pobehal miestnosť v rámci dosahu napájacieho káblu, niekoľko metrov od zdroja
najväčšia intenzita sieťového brumu je v oblasti steny a podlahy, teda presne zodpovedá tomu umiestneniu silovej skrine a vedenia podomnou
chcel som sa tomu neskôr venovať aj nejako extra s tou detekciou pomocou hlavy s predzosilňovačom, budem vedieť lokalizovať miesta s najvyššou intenzitou ak pôjdem na batérie, nebudem obmedzený dosahom vodiča napájania
popravde neviem či sa bojím práve indukcie brumu do pásky, ale zo skúsenosti s experimentu pernamentným feritovým magnetom (teda hodne slabým) s ktorým som prešiel po tele a cievkách ferro kazety som nedosiahol zmazanie, ale mnohonásobné intenzívne prekopírovanie medzi závitmi
kazety čo mám z tašky na vyhodenie majú skoro všetky okrem chromiek silné poklesy úrovní v pravidelných intervaloch a silné ozveny prekopírovania (neznáme skladovanie)
takže som mal obavy že pri dlhom pôsobení, čiste teoreticky dajme hodnotu ak tu budem ešte 10rokov v tejto miestnosti tak žeby sa to na vybraných pásoch mohlo stať, niečo podobné
samozrejme ak som mechaniku s hlavou priložil k trafu blízko tak to brunelo niekoľko násobne viac než je brum z toho pola zo steny
niečo ti pošlem súkromne, čo nechcem dávať moc verejne, nakoľko nie sme bežná bytovka, ale atyp, ktorý možno existuje jediný na svete

okrem toho spred dvoch rokov problém ktorý som riešil s kolabsom monitora a HDMI s tými rozvodmi má priamo súvis
asi by nemalo zmysel vystlať, alebo inak ošetriť skrine, alebo miestnosť uzremneným kovom, plechmi či fóliou na zmiernenie účinkov čo? podobne ako na číču mi bol olepený HDMI kábel medenou páskou
s tým testom 10kHz na pásku na jeden mesiac, to možno vyskúšam, bude to asi najlepší dôkaz o danej situácii
jhradec:
nebudem sa báť pola zeme, s tým moc nespravím, a pri oprave vane v kúpelni som ten zemniaci kábel videl, som myslel že je to bezpečnosť kvôli tomu že je v kúpelni zásuvka