Tesco a ich strategia
Moderátor: AdmineR
- Hasterman
- stará páka
- Dátum registrácie: Nedeľa, 23. Septembra 2018, 12:40
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tesco a ich strategia
Ja chodím rád do tesca. Vlastne ak to mám správne nazvať idem radšej tam. Do lidla nechodím vôbec, človek tam má problém kúpiť aj slovenskú minerálku. Kaufland je natrieskaný dôchodcami a nebaví ma sa medzi nimi tlačiť. V tom tesku u nás je vždy najmenej ľudí, nečakám dlho pri pokladni a nepredieram sa medzi dôchodcami. V každom jednom obchode majú vždy niečo lacnejšie ako inde, poprípade aj drahšie. Napríklad kávu ktorú pijem majú v tescu za najnižšiu cenu.
AKAI AM-95, GX-95, CD-73, AT-93, JVC TD-V711, SEA-M770, Telefunken TS850, Onkyo TX-4500 mkII, DALI Spektor 2, Canton AS 85 CS, Audio-Technica ATH-M50x
- EZ647
- čestný člen - zakladateľ
- Dátum registrácie: Streda, 12. Septembra 2018, 11:26
- Kontaktovať používateľa:
Ja do Lidla najčastejšie, pretože že ho mám pod barákom, ale ak chcem niečo konkrétne čo je na 90% v každom inom obchode len nie v Lidli, tak smola.
Na samoobslužné pokladne v Tescu som si zvykol do istej miery, netlačím sa, defakto naťukám to sám v kľude, nikto nestojí vedľa mňa, ani za mnou a nemusím s nikým komunikovať väčšinou, tak som spokojný.
Na samoobslužné pokladne v Tescu som si zvykol do istej miery, netlačím sa, defakto naťukám to sám v kľude, nikto nestojí vedľa mňa, ani za mnou a nemusím s nikým komunikovať väčšinou, tak som spokojný.
- AdmineR
- čestný člen - zakladateľ
- Dátum registrácie: Streda, 12. Septembra 2018, 08:53
Som rád, že v debilnom Tescu ubudlo oproti minulosti zákazníkov a naopak viac ľudí si všímam v Jednote. Osobne si radšej kus počkám v rade v obchde s ľudskou obsluhou ako v NWO molochu kde sa zo mňa snažia urobiť brigádnika a zadarmo.
Čoskoro budú ludia za tesko club card ochotní vykladať kamiony do regálov - dajme tomu za 15% zľavu ... jebáaaaať
Čoskoro budú ludia za tesko club card ochotní vykladať kamiony do regálov - dajme tomu za 15% zľavu ... jebáaaaať