Ako protiklad k teme o smejdoch a nekvalitnych veciach som sa rozhodol zalozit toto vlakno kde budem pridavat veci ktore bud priamo mam alebo najdem niekde po nete. Samozrejme ak mate podobnu vec nevahajte ju pridat Zacnem preto vecou ktoru mame na firme, jedna sa o hp tlaciaren z roku 1998. Nikdy nebola cistena, opravovana ani inak udrziavana. Meni sa v nej len toner a funguje aj pod windows 11! Je to ziarivy protiklad k tim modernim co po 15 000 stranach oznamia ze treba vymenit valec a odmietnu dalej tlacit
Ano obcas napise tuto hlasku ale sama ju po 5 sekundach stiahne a vesele ide dalej, je to skor len take ako ked si clovek povie nahlas ale pre seba ze uz je unaveny v praci ale nejak to este doklepe.
Tak já mám docela problém. Tak nějak předpokládám, že věci jsou udělané dobře.
Tomuhle vysavači je cca 90 let. Není to žádný sbírkový předmět- normálně funguje a slouží:
Málo žere, netopí a neřve, ale saje. BTW pokud by někdo měl zájem- byl by volný. Jdou do něj pytlíky z Ety 407 a sloužil naposled v garáži, kde mám teďka centrální vysavač.
už dlho nič nepribudlo do tejto skvelej témy, tak pridám ...
verné autíčko - rok výroby 1998 tohočasu stále v aktívnej službe.
Veľmi poctivé a robustné spracovanie, motora aj prevodovky a podvozku.
Fiat Marea Weekend 1,6 benzín bez turba - 1998 - 76 kW
Farebnú penu občas dajú na Penovom raji pre oživenie zážitku, a mne sa to lúbi. Zjavne aj kamošovi, ktorý mi bol pomôcť