Prečo je po káve niekedy ťažko (a niekedy nie)

všetko o káve sem

Moderátor: AdmineR

Používateľov profilový obrázok
AdmineR
čestný člen - zakladateľ
Príspevky: 2657
Dátum registrácie: Streda, 12. Septembra 2018, 08:53

Prečo je po káve niekedy ťažko (a niekedy nie)

Príspevok od používateľa AdmineR »

Dnes o tom, prečo niekomu býva po káve ťažko - inokedy nie.
Praženie káv delíme na 4 intenzity - 1 obr. No a ak si kúpite Dark alebo Intensive či Forte a pod., jedná sa o veľmi tmavé praženie, kedy je káva na povrchu pokrytá olejom a veľmi tmavá - skoro čierna. Vtedy je pre človeka najťažšia na trávenie a treba piť striedmo - max jednu-dve denne. Vyhnite sa tejto káve (obr. 3) - je veľmi ťažká
Prílohy
295320419_587520766222675_8415692095763164427_n.jpg
295320419_587520766222675_8415692095763164427_n.jpg (229.45 KiB) 755 zobrazení
294528865_587520922889326_3304076938777459619_n.jpg
294528865_587520922889326_3304076938777459619_n.jpg (234.69 KiB) 755 zobrazení
294902608_587521112889307_8630997119397087394_n.jpg
294902608_587521112889307_8630997119397087394_n.jpg (54.14 KiB) 755 zobrazení
Napísať odpoveď

Návrat na "o káve"