A vie flac + má slot na micro sd karty myslím že do 32 či 64 GB. A dnes je aj spod ruky pomerne drahá a nie je ich veľa na predaj. Ja som túto dostal na inzerát ako darček k iPod Shuffle za 15€ (spolu).
Ipod letel do šuflika

Sansu je rozkoš počúvať. Mal som už 3 HiRes veľké playery v cene stoviek euro (každý jeden) od troch rôznych firiem, počúval som aj cez symetrický výstup aj s rôznymi sluchátkami rôznych cenových kategórii, vrátane vlajkovej lode AKG K812. Sansa Clip Zip hrá omnoho lepšie ako všetky tie drahé playery (počúval som vždy a všetko s vypnutým EQ). Hudba žije, má emócie, taký ten tretí vklad - ale aby zvuk bol s vysokým podielom reality, to by ste museli siahnuť po nejakom väčšom a hlavne o hodne drahšom komponente. I tak je počúvanie Sansa Clip Zip zážitkom a vzhľadom k cene zaridenia to je zázrak ako to hrá. Aj za súčasné ceny, ktoré presahujú ceny nových v tom čase predávaných (od 40€ vyššie podľa kapacity).
Hudba má úžasnú ATMOSFÉRU, akú len tak s hocijakým prehrávačom nebudete počuť.
Navyše firma do svojich mp3 prehrávačov dávala akumulátory, ktoré aj dnes po dlhých rokoch držia svoju kapacitu narozdiel od Sony. Tie už majú zabudované aku poväčšine mŕtve.